

TABBOULEH-SALAATTI TONNIKALASTA

VALMISTUS
Valmista bulgurvehnä pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta hyvin, kuivaa talouspaperin päällä. Anna jäähtyä.
Sekoita oliiviöljy ja sitruunamehu sekä sitruunan raastettu kuori kulhossa. Lisää viilentynyt bulgurvehnä. Sekoita mukaan hienonnettu persilja, kevätsipulit, tomaatit ja tonnikala. Jotta tonnikalan rakenne säilyy hyvänä, sekoita se viimeiseksi mukaan.
Mausta suolalla ja pippurilla.
- AINEKSET
- 1 purkkia John West tonnikalapaloja auringonkukkaöljyssä (valutettuna)
- 2 tomaattia kuutioituna
- 110g bulgurvehnää
- 2 rkl oliiviöljyä (extra virgin)
- 1 sitruunan mehu ja kuoret raastettuina
- 3 rkl tuoretta hienonnettua persiljaa
- 1 nippu kevätsipulia hienoksi viipaloituna
- suolaa ja pippuria